• Senin, 8 Agustus 2022

Jare Murlidod Wong Kae Melasi, Saiki Dadi Tukang Adol Arane Wong Nggo Mangan

- Jumat, 24 Juni 2022 | 07:25 WIB
Guyon Ngapak Tegal, murlidod (Edited Desky D.A.)
Guyon Ngapak Tegal, murlidod (Edited Desky D.A.)

SuaraPantura.com - Dasar wong gebleg, genah kuwe email laporan bab perproyekan Maring pusat Bae kanggo dodolane wong kae kae. Malah ngaku-ngaku sing ngemail wonge kae kae.

Sok hebat sok kuat sok sugih nemen pokoke lah. Murlidod ngerti arane didol Ning wong kae kae, ya dugal Karo juwet. Dugale siji isih gelem goroh kanggo luruh pengaruh, terus juwete ora pada mikir yah.

" Asline ya juwet, tapi ana pelajaran sing bisa dijukut. Oh mung samono tok kualitas e wkakkakak dasar!" Ngromede murlidod Maring Warso, pas diwaduli kaya kuwe.

Warso : Nt nembe paham DOD?. Kuwe kelakuane kae Awit mbiyen oh wkakkak. Arane jurus kanggo mbadoge.

Baca Juga: Diundang Masyarakat Ra Gelem Teka, Mudah-mudahan Cepet Diundang Sing Kuasa

Murlidod : Wasuuu yah jebule. Sing gawe enek akrab ya ora, ngopeni ya ora tau. Kok wani-wanine ngomong sing ngirim email wonge kae.

Warso : Nah kuwe Kayong kaku. Saiki nt ngirim email maning oh, sing lembara putih ana Aran paket proyeke Karo CV ne wong kae kae. Khusus spesialis.

Murlidod : Wis koh. Lengkap jingkap. Wis aja gemboran bar ji bar beh. Gemboran semoga ora direoki Kabeh dalam waktu dekat.

Warso : Yaul DOD. Pokoke sing Tuku, sing adol, sing ngelola pokir atas angin yah DOD .

Halaman:

Editor: Desky Danuaji

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X